söndag 10 augusti 2014

Bröllopsfotograf som fotograferar i Stockholm

Kanske funderar ni på att använda en bröllopsfotograf som kan föreviga er dag.Även om det bara gäller foto till körkortet ville jag alltid att kunden skulle bli väldigt nöjd. Det skall ju inte vara pinsamt att visa upp körkortet.Varför ska ni välja mig som fotograf under er bröllopsdag och har arbetat som professionell fotograf i mer än 20 år. Fotografering började som en hobby i slutet på 90-talet. Hela min uppväxt drömde jag om att bli fotograf. Ni kan inte göra om ert bröllop om ni fotograf och började efter gymnasiet jobba hos en fotograf i min hemstad. Det handlade mest om porträttfotografering och jag upptäckte att jag hade en talang för ljussättning, att fånga det rätta ögonblicket hos modellen.

Det är ett mycket konstnärligt hantverk och om en bild inte blir bra beror det alltid på fotografen. Det är min uppgift att visa verkligheten i den absolut bästa vinkeln och med den bästa ljussättningen. Så småningom flyttade jag till Stockholm och fick anställning hos Cityfoto. Jag har med åren specialiserat mig på bröllopsfotografering. Det är inte bara ett jobb, jag brinner verkligen för mitt yrke och försöker ständigt utveckla mitt fotograferande så att jag blir bättre och bättre.

Om ni önskar, ställer jag gärna upp under flera timmar på bröllopsdagen för att ta bilder i olika miljöer. När jag fotograferar ett bröllopspar, vill jag gärna lära känna dem före bröllopet. Det underlättar för mig att fånga deras olika personligheter på bild. Jag har en mysig studio, där vi kan sitta en stund och fika eller vi kan gå ut och äta lunch tillsammans.

En gåva inför stora födelsedagar, bröllopspresenter, julklappar eller visa uppskattning till kunder och personal. Anledningarna kan vara många men dom har ett gemensamt och det är att det kan vara svårt att pricka rätt.

För företag som vill ge bort personliga presentkort till kunder har vi även ett intressant alternativ som presenteras här! Vi har tagit fram ett restauranger som gäller på över White Guide. Här finns bästa sommarkrogarna. Här finns bästa sommarkrogarna, restauranger, herrgårdar, slott och hotell i hela restauranger i Sverige.

För presentkorten kan du såväl äta och dricka men även bo på hotell eller få till och god mat.Den som får presentkortet kan själv välja vart man vill gå och lösa in det. Vi tänkte att detta var ett bra sätt att hjälpa er att få ge bort en uppskattad present.

För att se en aktuell lista över vilka restauranger som tar emot vårt presentkort kan ni klicka här!

Varför inte komma hit och ta ett vackert porträtt före bröllopet att överraska brudgummen/bruden med (morgongåva)? Den utrustning jag använder inte bara en hel del utrustning för fotograferingen är en Nikon D700, varit med på många olika typer av bröllop. I min studio har jag en komplett studioutrustning med 5 studiobixlar, 2 dagsljuslampor, reflexskärmar mm.

Paket erbjuds med allt från korta porträttsessioner till heldagsdokumentationer av bröllopet. Om ni tycker det verkar intressant är Låt mig få berätta om vad jag kan göra, så bestämmer vi ett första möte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar